юни 26, 2024

Ивет Лалова се радва на майчинството (Мъникът ѝ Тиаго навърши първа месечинка – Снимки)

След раждането спортистката често-често се появява и в социалните мрежи

https://kliuki.net/liubopitno/ivet-lalova-se-radva-na-maychinstvoto-manikat-tiago-navarshi-parva-mesechinka-snimki/223894 Kliuki.net
Ивет Лалова се радва на майчинството (Мъникът ѝ Тиаго навърши първа месечинка – Снимки)

Нейният новороден наследник – Тиаго, вече може да се похвали с над месец у дома. Изписването от болницата бе бързо и семейството се прибра в пълен комплект вкъщи. От там насетне Ивет Лалова и мъжът ѝ явно споделят грижите за мъника и нямат намерение да робуват на суеверия. Затова още в първите си дни дребосъкът бе показан в Инстаграм, а предвид ненавършването на 40 дни и присъствието му в Мрежата доста хора с по-остарели разбирания останаха изумени. Последните кадри на бебето го представят в едни от най-типичните му моменти – при хранене, люлеене, гушкане, спане, даже и при разходка навън.

По случай Деня на майката, който стана особено популярен в последните години, Ивет Лалова сподели и кратко видео, показвайки някои от сладостните моменти в майчинството. В крайна сметка тя благодари на малкото си момче, че я е направило майка, и не пропусна да честити празника на всички други дами, които са влезли в тази роля. Лекоатлетката и съпругът ѝ се венчаха още през 2013 година, а днес вече отглеждат заедно и първия си наследник. Сравнително късната бременност на Ивет протече безпроблемно и така и на Тиаго му предстои да радва почитателите на майка си.

Източник: Инстаграм