май 17, 2024

Късметът я споходи: Ето го внушителния дом на Милена Шаркова (Брюнетката се къпе в лукс с новия си и дъщеря си – Снимки)

Вдовицата на Емил Шарков, който загуби живота си преди 10 г има нов луксозен дом на 5 етажа

https://kliuki.net/bg-kliuki/kasmetat-ya-spohodi-eto-go-vnushitelniya-dom-na-milena-sharkova-bryunetkata-se-kape-v-luks-s-noviya-si-i-dashterya-si-snimki/217409 Kliuki.net
Късметът я споходи: Ето го внушителния дом на Милена Шаркова (Брюнетката се къпе в лукс с новия си и дъщеря си – Снимки)

Милена Шаркова направи дебют на новото си жилище в кулинарния формат „Черешката на тортата”. Тя показа луксозния си дом, който по-скоро прилича на палат и посрещна компанията там.

Това, което не видяхме в ефира на шоуто е, че в дома на семейството, който е на 5 етажа има и специална винарна. От  която госпожата почерпи гостите си само с изискани български маркови вина.

В луксозния имот Милена Шаркова се шири с порасналата си щерка Теа, която е плод на връзката й  с починалия й мъж Емил. И с новата й тръпка Лъчезар Петров. Който е считан за доста заможен бизнесмен и собственик на една от най-известната компания у нас, занимаваща с почистване.

Можем да видим на една от витрините в хола инициалите на Милена и Лъчезар.Изписани със златни букви.

Освен красотата на дома си Шарковаа се похвали и с наследницата си, която й помага в кухнята. Теа вече има диплома за актриса .

А Милена призна, че двете са много различни по характер: „Аз обръщам повече внимание на детайла, докато дъщеря ми е по-артистична!”, каза гордо каза майката, която след трагедията с първия си съпруг най-сетне намери своя пристан на спокойствие.

Източник: Телеграф