май 20, 2024

Надя отпадна от „Ергенът” на крачка от финала (Маги шашна с проява на съчувствие към разплаканата Йоана)

Алек раздели двете приятелките в имението и прати Надя да си ходи вкъщи

https://kliuki.net/bg-kliuki/nadya-otpadna-ot-ergenat-na-krachka-ot-finala-magi-shashna-s-proyava-na-sachuvstvie-kam-razplakanata-yoana/222948 Kliuki.net
Надя отпадна от „Ергенът” на крачка от финала (Маги шашна  с проява на съчувствие към разплаканата Йоана)

С драматична раздяла завърши церемонията на розата снощи. Без цвете очаквано остана Надя. Която си тръгна от имението, оставяйки сама приятелката си Йоана.

Стюардесата от Перник преживя тежък момент – от една страна бе доволна, че ергенът я възнагради с роза, но от друга загуби най-близкия си човек, с който споделяше три месеца живота в имението.

Нищо чудно и да усети, че и нейния край наближава защото останаха общо 4  момичета преди финала. Надя като, че ли очакваше съдбата си и на сбогуване с Алек му благодари. Но и го посъветва да не слуша само сърцето си, но най-вече разума си.

Напускането на Надя така разстрои Йоана. Тя избухна в сълзи за приятелката си.  Но неочаквано получи подкрепа от Магдалена. С която се заяждаше най-много напоследък и я наричаше фалшива.

С постъпката си Маги се издигна в очите на останалите момичета и на зрителите.Които реагираха така на проявената човечност и доброта:”: Така се прави като Маги защото сме човеци преди всичко!”, „Не съм фен на Магдалена, но тая вечер ми се издигна в очите след жеста към Йоана.”, „Шапки долу пред Маги, Йоана, която най-много плю по Магдалена накрая получи прегръдка от нея, каква ирония на съдбата, но в живота се случва така!”, пишат зрители в социалната мрежа.

Източник:Фейсбук