юни 17, 2024

Срам и позор за продажниците: Маги и Алек лапнали по 5 бона от шоуто да пуснат тези кадри!

Русокосата съблазнителка от началото била наясно с фиинала на шоуто, само дето се правеше на ощипана мома

https://kliuki.net/bg-kliuki/sram-i-pozor-za-prodazhnicite-magi-i-alek-lapnali-po-5-bona-ot-shouto-da-pusnat-tezi-kadri/223781 Kliuki.net
Срам и позор за продажниците: Маги и Алек лапнали по 5 бона от шоуто да пуснат тези кадри!

Цели два месеца преди старта на „Ергенът” и още пет, след като Алек е обявил на Маги и Нани, че няма да избере нито едната от тях – датата е 20 март 2024 г.Снимките в предаването отдавна са приключили  и на участниците не им е позволено да разкриват неща от шоуто, особено за финала..

Само, че столичен светски сайт отдавна  разкри, че тази година в „Ергенът” победителка няма да има и Алек ще зареже позорно двете финалистки и то чрез видео обръщение. За да несе срине рейтингът на незапочналото шоу заради теч на информация от продукцията замислят пъклен план. В който  вкарват главния герой Алек и Маги Томова.

И двамата и Алек и русата варненка пускат на 20 март по една своя снимка в Инстаграм уж са на  зимна почивка. Така героите от  романтичното предаване искат да заблудят зрителите, че и след шоуто са останали заедно. И  публиката се хваща на въдицата!

Това е елементарен медиен трик, с който от „Ергенът” се стремят  да си запазят рейтинга.Само, че един въпрос до сега си остава без отговор. Защо  обидената Магдалена  се е съгласила да участва в далаверата, като е толкова сърдита на ергена.

А  отговорът е много елементарен – ами за пари. Според  запознати русата фурия е получила 5 бона да публикува снимката. Толкова е спечелил и обекта на нейните чувства –Алек Младенов.На толкова са оценени инфлуенсърските им способности, с които за малко успяха да спасят предварително известния финал.

Източник:Хотарена.бг