юни 30, 2024

Участниците в „Островът на 100-те гривни“ ще бъдат изправени пред страшно сурови условия

Възлюбеният на Мария Бакалова тества „Островът на 100-те гривни“ с две миски и красавицата Мирела

https://kliuki.net/reality/uchastnicite-v-ostrovat-na-100-te-grivni-shte-badat-izpraveni-pred-strashno-surovi-usloviya/225435 Kliuki.net
Участниците в „Островът на 100-те гривни“ ще бъдат изправени пред страшно сурови условия

До неотдавна bTV държеше на звезди собствено производство и за нищо на света не взимаше на работа лица от конкурентни медии. След като тази пролет Краси Радков и Алекс Раева кацнаха като водещи на „Денсинг Старс“ директно от Нова тв, дългогодишната практика бе прекратена. Медията подгрява стартиращото наесен риалити „Островът на 100-те гривни“ с лица от конкурентното „Игри на волята“ по Нова тв. Тя заведе на Филипините цели 4 звезди от „Игрите“, за да тестват новото риалити – миската Теодора Мудева, гаджето на Мария Бакалова – Валери Григоров, хубавата Мариела, с която Валери бе близък в риалитито на Нова, и Слави Туджаров от сезон 3.

 

В социалните мрежи Теодора Мудева написа: „Дойдохме на годни на „Островът“ и показа много фотоси с другите красавици в компанията. Една от тях е танцьорката Мирела от четвъртия сезон на Игрите, която за малко да се залюби с Валери Григоров по време на участието й в екстремното риалити, но сега е с близкия приятел на Мария Бакалова – актьорът Юлиан Костов, докато Валери е с Мария.

Екипът на предаването вече се шегува, че Теодора и Мирела са „като сестрички“.

Другата красавица, която често може да бъде забелязана в компанията им също е миска, но развенчана, тъй като наскоро я лишиха от короната – Елизабет Кравец.

Припомняме, че от известно време насам се носи мълвата, че Григоров се е разделил с Мария за пореден път заради Мудева. Но пък той е в компанията, която гостува на Островът и причината да прекара няколко дни с Миската е професионална – инфлуенсърск

 

От снимките, публикувани непрекъснато в социалните медии е видимо, че Валери прекарва времето си основно с мъжете на острова – инфлуенсърите Асен Кукешев, Слави Туджаров и Атанас Пелтеков, познат още като Хайпър Конг, който е и гадже на Елизабет Кравец.

 

За предстоящото шоу „Островът на 100-те гривни“ публиката подгряват общо 7 души, които тестват условията за живот, подготвени за участниците в него, и игрите, в които бъдещите риалити герои ще мерят сила, бързина и издръжливост.

Четирима от тях вече са били в „Игрите“.

 

Теодора Мудева разкри, че наистина е много красиво и не намира думи, с които да опише красотата, но в същото време условията за участниците ще са наистина много тежки. Според нея е било около 35-36 градуса, адски влажно и буквално не спирали да се потят. Освен това имало и „доста интересни животинки“. Тя не крие, че няма търпение как ще се справят бъдещите участници в риалитито с тежките условия.

 

Снимките на родните звезди са запаметили красиви пейзажи от морския бряг с палми, кристална вода, нежен пясък и живописни скали. Поканените да изпробват условията обаче се оплакват от комарите и страшната жега. Освен това и състезанията са изключително тежки и включват бягане, плуване, бутане, изкачване по въже, вдигане на тежки предмети, балансиране и всевъзможни дейности, с които биха могли да се справят само добре тренирани хора.

 

Очевидно с подгряващите инфлуенсъри, bTV се стреми да привлече като зрители най-младата публика, която рядко сяда пред малкия екран, а прекарват екранното време основно с телефони в ръка. Интересно обаче защо медията заложи на хора от конкурентната Нова тв, вместо на собствените си звезди.

Източник: Уикенд