юни 16, 2024

Миро от “Каризма” налива над 1 милион в баровски имот край София (С жена му официални новодомци след 4 месеца – Снимки)

Певецът не жали средства, за да осигури нов дом за семейството си

https://kliuki.net/bg-kliuki/miro-ot-karizma-naliva-nad-1-milion-v-barovski-imot-kray-sofiya-s-zhena-mu-oficialni-novodomci-sled-4-meseca-snimki/223065 Kliuki.net
Миро от “Каризма” налива над 1 милион в баровски имот край София (С жена му официални новодомци след 4 месеца – Снимки)

Красива местност край София обещава да приюти фамилията само след четири месеца. Миро и съпругата му придобиват парцела преди повече от година, като за целта се бръкват сериозно. Само земята струвала 350 000 евро, което за нашия стандарт си е колосална сума. Впоследствие изпълнителят не губи време и директно ангажира хора, които да вдигнат къщата на мечтите му.

Според запознати тя вече е построена и от тук насетне предстои изграждането както на басейн, така и на градина, в която да се радват на уединение. Предвид скъпите материали и далеч не толкова евтиния труд на майсторите предварителният бюджет от 1 млн. лева значително се увеличил. За обзавеждането Миро и Ели се доверили на италиански специалисти, които да работят върху персонализирани мебели според вкуса им.

Така бижуто на семейството край София обещава да погълне ужасно много средства, а окончателният му вариант явно се очаква след четири месеца. Тогава фамилията смята да се нанесе в готовия си имот и вече необезпокоявано да се наслаждава на всичките му удобства. Някои от колегите на Миро в бранша дори смятат, че на път е и техен наследник. Затова и певецът толкова забързал с изпълнението на проекта.

Източник: show.blitz.bg