юни 26, 2024

Снежана Макавеева отново лудна по мъж, който спокойно може да й е баща

Той е със солиден опит във филмовата индустрия

https://kliuki.net/liubopitno/snezhana-makaveeva-otnovo-ludna-po-mazh-koyto-spokoyno-mozhe-da-y-e-bashta/223521 Kliuki.net
Снежана Макавеева отново лудна по мъж, който спокойно може да й е баща

Новата изгора на актрисата Снежана Макавеева може да й бъде баща, но това далеч не е изключение за нея, тъй като тя открай време си пада по доста по-възрастни мъже. Припомняме, че още в студентските си години се бе загаджила с Деян Донков, а след това и с Мариан Вълев – Куката.

 

Към днешна дата „дебелата“ според твърденията й блондинка, разкри публично, че е с художника Владимир Тодоров, за когото не е ясно на колко точно години е, но според някои, той е на 65. А и предвид факта, че опитът му в киното е над 25 години, а самата Снежана е 34-годишна, дава представа за голямата разлика във възрастта им.

 

Актрисата показа снимка от рождения ден на възлюбения си, то която стана ясно, че тортата е била наредени в кръг парчета локум.

„Дебел човек 1 запалил огън. Дебел човек 2 запалил торта от локум. Дебели хора правят тържество“, написа Макавеева като коментар към снимката.

 

Факт е, че новият й е със солиден опит във филмовата индустрия, включително в „Уорнър Брос“, „Сони Пикчърс“, „Юнивърсал“, „Фокс“, „Дисни“ и др. Той започва работа за големия холивудски режисьор Стивън Спилбърг още през далечната 1990 г., а към днешна дата зад гърба си има световноизвестни проекти като „Хари Потър и магическият камък“, „Стюарт Литъл“, „Полярен експрес“, „Коледна песен“, „Алиса в страната на чудесата“ и др.

Източник: Уикенд