юни 16, 2024

Златка Райкова и Карен кръстиха сина си в арменската църква (Мъникът позира в черен костюм, а батко му в бял – Снимки от празника)

На 1 година по-малкия син на плеймейтката бе вкаран в правата вяра на специално тържество

https://kliuki.net/bg-kliuki/zlatka-raykova-i-karen-krastiha-sina-si-v-armenskata-carkva-manikat-pozira-v-cheren-kostyum-a-batko-mu-v-byal-snimki-ot-praznika/223271 Kliuki.net
Златка Райкова и Карен кръстиха сина си в арменската църква (Мъникът позира в черен костюм, а батко му в бял  – Снимки от празника)

През този уикенд Златка Райкова и благоверния й съпруг Карен Хачатрян организраха свето кръщене за Карен-джуниър. Събитието, което събра роднини на семейството се случи в арменската църква в столицата по обясними причини. Всички знаят, че таткото е арменец по произход.

Гордата майка в компанията на мъжа си побърза да публикува снимки в социалната мрежа от светото кръщене. На фотосите се вижда щастливото семейство, мама, татко с хлапето.

Което е издокарано в черен официален костюм. Но е в ръцете на татко си, тъй като още е много малък. На снимките виждаме и  по-големия му брат Благой.Който е наконтен като малък принц в бял костюм и по усмивката на лицето му личи, че много се забавлява с братчето си.

За тези, които са забравили да припомним, че Русата Златка роди втория си син точно преди година – на 3 май. Семейството скоро отпразнува една година от раждането на Карен-младши. А сега побързаха да спазят традицията и да го направят православен християнин.  Така Райкоа изпълни заканата си, че няма да показва лицето на хлапето преди да го кръсти и вече спокойно го показва без да го крие.

Източник:Хотнюз.бг