юни 20, 2024

Сватбени камбани за Антоанет Пепе! Иво Карамански-младши ѝ предложи (Подробности + Видео)

Животът се развива на бързи обороти за милионерския наследник и актуалната му половинка

https://kliuki.net/bg-kliuki/svatbeni-kambani-za-antoanet-pepe-ivo-karamanski-mladshi-predlozhi-podrobnosti-video/223688 Kliuki.net
Сватбени камбани за Антоанет Пепе! Иво Карамански-младши ѝ предложи (Подробности + Видео)

В началото на миналата година се разбра, че Иво Карамански-младши и Антоанет Пепе са щастливо влюбени. И макар да се познават от доста по-рано, любовните искри припламнали едва тогава. Към днешна дата те са в щастливо очакване на първия си наследник, а както е известно, голяма част от хората предпочитат да скрепят връзката си и с брак. Трите деца на инфлуенсърката явно никак не притесняват младия мъж и той съвсем уверено ѝ предложи брак. Новината бе съобщена от нежната половинка в двойката, а кадри, запечатали събитието, бяха показани и на широката аудитория. В кратко видео в Инстаграм се вижда как бъдещият младоженец коленичи пред своята избраница и тя, естествено, приема пръстена.

Така Антоанет Пепе изненадващо се превърна в годеница и предвид присъствието ѝ в публичното пространство и сватбата ще бъде в полезрението на любопитните. Иво Карамански-младши няма особени скрупули за това, че все пак бъдещата младоженка има три деца до момента. Двамата не се притесняват от хорските коментари и на практика вият собственото си гнездо. Бъдещото им дете дойде леко изненадващо предвид кратката им връзка, но явно и родителите му са готови да променят из основи живота си.

Източник: vesti.bg