юни 17, 2024

Алисия разтърсва Студентски град с мощен купон в Club 33

https://kliuki.net/liubopitno/alisiya-raztarsva-studentski-grad-s-moshten-kupon-v-club-33-3/223078 Kliuki.net
Алисия разтърсва Студентски град с мощен купон в Club 33

Впечатляваща премиера на най-новите си песни ще направи Алисия ексклузивно в Club 33, дни преди парчетата да видят бял свят в музикалните платформи. Това подшушнаха столични купонджии, които вече тръпнат в очакване да се разкършат заедно с фолк фурията на 13 май, понеделник, в най-хитовата дискотека на нощна София.

 

Ако има нещо по-изкусително от това феновете да танцуват под живите изпълнения на Алисия, то е, че студентите ще влязат гратис в клуба, където входът за млади дами и господа със студентски книжки е свободен.

Освен най-актуалните си песни, звездата ще поднесе на фолк меломаните и златните си хитове, с които изгря на музикалната сцена, разказаха от управата на Club 33.

Специално пред наш репортер, певицата хвърли светлина върху творческите си планове и издаде как ще прекара лятото: “От доста време насам съм ангажирана с реализацията на песни и видеоклипове които планувам да излязат в един ден през месец май. Първоначалното ми желание беше да бъдат повече на брой, но ще се спра на около 5 най-вероятно. Защото по останалите има още да се работи. Бранда ми за дрехи AliceEvis също отнема голяма част от времето ми, тъй като имаме интерес от държави извън границата на България и се работи много в тази посока.

Почивка за лятото не планирам и най-вероятно няма и да планирам защото няма да ми остане такова свободно време”, сподели тя”.

Ден след като Алисия разбие Студентски град, Club 33 е подготвил лудо балканска парти с най-яките гръцки, сръбски, румънски, македонски и бг-хитове, а марковият алкохол ще се лее щедро с 50% намаление за бутилка, което гарантира, че купонът ще бъде на макс!