юни 26, 2024

Благоевградска госпожица засенчи червения килим в Кан (Вижте най-красивата абитуриентка на Югозапада – Снимки)

Абитуриентка от Благоевград се превърна в хит за нула време в социалната мрежа

https://kliuki.net/bg-kliuki/blagoevgradska-gospozhica-zasenchi-cherveniya-kilim-v-kan-vizhte-nay-krasivata-abiturientka-na-yugozapada-snimki/223910 Kliuki.net
Благоевградска госпожица засенчи червения килим в Кан (Вижте най-красивата абитуриентка на Югозапада – Снимки)

Зрелостничката Илиана Митова се открои сред многото абитуриентки които таз година изпратихме на 24 май. На кадрите, които се появиха от нейния бал се вижда едно много красиво и скромно момиче. Което не е заложило на натрапчивия лукс. С който всяка година ни изненадват зрелостничките.

Илияна е издокарана за тържеството си с бяла рокля, която в горната част е изпъстрена с традиционна българска шевица. Момичето стиска в ръце не огромен букет от скъпи цветя, а скромна китка от рози. Накит от сребърни парички краси и без друго хубавата й глава.

Цяла България хареса момичето, което се открои сред всички останали. Не случайно който я види я оприличава на онова македонско девойче, за което се пее в известна народна песен.

След безумния кич, на който ставаме свидетели всяка година най-сетне се появи лъч надежда, че все пак на това безвремие му се вижда края, както  и на чалга културата! Да се надяваме, че догодина ще се насладим на повече такива прекрасни абитуриенти , които милеят за българското! Да са живи и здрави младите, пожелаваме им На добър час!

Източник: viaranews.com