юни 17, 2024

Прекалено много майонеза в храната на Мис България в „Черешката” (Алекс Кръстева прекали с нездравословния продукт)

Скромна, мила, но леко флегматична миската изненада гостите с калорийна бомба

https://kliuki.net/bg-kliuki/prekaleno-mnogo-mayoneza-v-hranata-na-mis-balgariya-v-chereshkata-aleks-krasteva-prekali-s-nezdravoslovniya-produkt/223766 Kliuki.net
Прекалено много майонеза в храната на Мис България в „Черешката” (Алекс Кръстева прекали с нездравословния продукт)

Александра Кръстева, която снощи посреща компанията от „Черешката на тортата” в собствения си дом бе крайно притеснена как ще се справи със задачата да се представи пред гостите.Момичето, което е студентка по архитектура призна, че няма опит в кухнята защото е много млада и не е посрещала гости до сега.

За съжаление миската бе подбрала храни, за приготвянето на които използва прекалено много майонеза. Която не забърка сама, а използва готова от магазина.Още тогава когато разбра какво е намислила шеф Манчев сбръчка вежди и я критикува, че прекалява с мазния продукт. Който вкара във всяко едно от ястията. Та даже и баницата нареди с готови кори и заля с майонеза.

Той се показа доста критичен към Алекс в кухнята.Отначало й направи забележка, че няма престилка, не хареса начина,  по който настърга продуктите, както и огромните динозавърски порциии на основното. Но направо бе покъртен от количеството майонеза, което не вкара само в десерта.

Готите също се изненадаха от калорийната бомба, която им предложи Мис България за вечеря.Но отдадоха това на младостта й и неопитността на младото момиче. Рая Пеева и Таня Боева оцениха представянето й с десетки. Но мъжете я порязаха с 8  и 5.

А зрителите реагираха така: „То дете, бе хора! Мило, очарователно момиче, но и срамежливо!По детски  откровено и много красиво! Вашите деца готвят ли?Това е шоу, забавлявайте се!”, защитиха я феновете на предаването!

Източник: Фейсбук