май 20, 2024

Семействата на трите руси красавици на финала подплашиха Алек (Ергенът едва сега осъзна какво му се струпа на главата)

Родителите на момичетата добрали се до финала на „Ергенът” се срещнаха с евентуалния си зет

https://kliuki.net/bg-kliuki/semeystvata-na-trite-rusi-krasavici-na-finala-podplashiha-alek-ergenat-edva-sega-osazna-kakvo-mu-se-strupa-na-glavata/222981 Kliuki.net
Семействата на трите руси красавици на финала подплашиха Алек (Ергенът едва сега осъзна какво му се струпа на главата)

В последния епизод на романтичното шоу, който е другата седмица ни предстои да видим родителите на Маги, Йоана и Надежда. Които им предстои среща с мъжът, който е избрал дъщерите им за финалистки и може да си тръгне с една от тях, като негова бъдеща булка.

Само, че от трейлъра, който ни представиха снощи се разбра, че Алек е бил респектиран от семействата на трите си кандидатки. Той заяви, че се чувства все едно е на сцена и трябва да се покаже в най-добрия си възможен  вид и да спечели вниманието на бъдещите си тъст и тъща. Може би това му се видя по-трудна задача от тази да завърти главите на момичета по време на шоуто.

Бизнесменът се усети какво го сполетя малко преди да връчи на родителите скъпите подаръци, които им бе подготвил предварително.

В имението на любовта семействата на момичетата предупредиха ергена, че няма да приемат да си играе с чувствата на дъщерите им. А таткото на Маги директно го предупреди, че е доста  разочарован за момента и го посъветва да направи правилен избор.

Майка й беше по дискретна и се поинтересува само дали е честен към нея.

Мнението на родителката на Йоана не беше по-различно от това на семейството н Маги. Тя сподели с Алек, че няма да допусне той да нарани чувствата на дъщеря й.

В тоя момент на ергенът му се изясни какво изпитание с повишена трудност му предстои  да напеави и призна, че изборът му ще е труден.

Искам да науча как ще свърши всичко, каза Надежда. И е уверена , че ще избере нея, защото много го обича. Йоана също бе оптимистично настроена и се надява тя да е изборът му. Само Маги, която потисна емоциите си мъдро заключи:”Изборът е негов, а сърцето му няма да го излъже!”

Източник:Petel.bg