юни 26, 2024

Синът на Митьо Очите абитуриент (Митко Желязаков-младши събра погледите на цял Несебър с мощно Ламборгини)

Наследникът на несебърския бос вече е избрал пътя си от тук нататък, ще продължи да учи висше

https://kliuki.net/bg-kliuki/sinat-na-mityo-ochite-abiturient-mitko-zhelyazakov-mladshi-sabra-pogledite-na-cyal-nesebar-s-moshtno-lamborgini/223843 Kliuki.net
Синът на Митьо Очите абитуриент (Митко Желязаков-младши събра погледите на цял Несебър с мощно Ламборгини)

За Митьо Очите и семейството му тази годна се оказа много важна. Несебърският бизнесмен  и съпругата му Антигона изпратиха най-малкия си син абитуриент. 18—годишниият младеж се дипломира успешно в Професионалната гимназия по туризъм носеща името на "Иван Вазов" в Слънчев бряг.

Момчето, което се превърна в най-интересният абитуриент тази година от випуск 2024 отдавна е избрал че трябва да продължи да се образова. И по думите му ще се насочи към икономика и финанси. Като в момента избира към кой университет да кандидатства.

Димитър Желяаков-младши бе изпратен от родителите си подобаващо. Той събра погледите на събралите се зяпачи със супер луксозното Ламбиргини Авентадор, с което се яви на сборния пункт. Мощното возило е с 12 цилиндров двигател и е първия такъв модел у нас.

Абитуриентът бе издокаран в строг черен костюм и визията му бе допълнена с бяла риза и черна папаионка. Желязков-джуниър позира за снимка с майка си и баща си. Антигона по нищо не отстъпваше на младите момичета. Беше се барнала в впечатляващ аутфт, а роклята подчертаваше елегантните й форми.

Източник;Флагман