юни 17, 2024

Мария пропушила в „Ергенът“ заради токсичната обстановка

Двете приятелки вече не са толкоз близки

https://kliuki.net/reality/mariya-propushila-v-ergenat-zaradi-toksichnata-obstanovka/223050 Kliuki.net
Мария пропушила в „Ергенът“ заради токсичната обстановка

Мария призна, че докато била сред участничките в риалитито „Ергенът“, което бе заснето миналото лято в Гърция, а се излъчва през настоящия сезон в ефира на bTV, пропушила и отслабнала.

 

Като причина, поради която посегнала към цигарите, Мария посочва токсичната обстановка и напрежението по време на снимките за предаването. Макар да не съжалява, че е отпаднала от надпреварата за сърцето на Алек, тя не крие, че й е станало неприятно от промяната в отношенията й с Виктория, която също не можа да се нареди до финалистките в риалитито.

Припомняме, че крахът на дружбата между двете дами настъпи след двойната им среща с Ергена, когато Виктория изрази разочарование от Мария, те се е радвала твърде бурно, че е получила роза от Алек. Както е известно по време на срещата им с Алек пролича още, че Виктория се чувства и пренебрегната на моменти.

 

Въпреки опитите на двете дами на няколко пъти да изяснят отношенията си, те така и не успели да заровят томахавката и да се помирят. Дори и след напускането на риалитито, отношенията им не са както преди.

Източник: Уикенд