май 21, 2024

Помните ли я? Екстра Нина с мераци за кариера у нас, приключи с турския младок (Подробности)

Младок бе причината певицата да заживее в Турция

https://kliuki.net/bg-kliuki/pomnite-li-ya-ekstra-nina-s-meraci-za-kariera-u-nas-priklyuchi-s-turskiya-mladok-podrobnosti/210454 Kliuki.net
Помните ли я? Екстра Нина с мераци за кариера у нас, приключи с турския младок (Подробности)

Турската ѝ приказка обаче приключила и Екстра Нина била принудена да се завърне в България. Младото ѝ гадже се казвал Адил и бил с цели двайсет години по-млад от нея. Той бил и причината изпълнителката да зачеркне страната ни и да се пренесе при него. За нещастие обаче, разликата в годините им се оказала сериозна и нещата между тях не потръгнали. Така русокоската вече планирала да се върне в България и тук да продължи да се занимава с пеене. За целта не пропускала да спомене, че се завръща, току-виж отнякъде изскочи добра оферта. Разлъката с младото гадже била причината да се върне у нас и макар вече да настъпва в 60-те, не смятала да се отказва от професионалните си амбиции.

Екстра Нина бе популярно лице в зората на попфолк ерата в страната ни. Наред с Глория, Цветелина, Силвия и пр. певици от онова време тя се прочу и с някои добри музикални попадения. Впоследствие обаче загърби кариерата си и за нея се чуваше все по-рядко. Докато другите изпълнителки направиха всичко възможно, за да се задържат на върха, русокоската сякаш потъна вдън земя. Животът в Турция пък съвсем прекъсна връзките ѝ с българската публика.

Източник: hotnews.bg