September 23, 2024

Миро и Лена кръстиха щерка си Теа в близост до дома на Кирил Петков (Никой от „ПП” не бе забелязан на ритуала в столичния храм – Снимки)

Голям празник се случи тази събота в семейството на „вечните” годеници от „ПП”

https://kliuki.net/bg-kliuki/miro-i-lena-krastiha-shterka-si-tea-v-blizost-do-doma-na-kiril-petkov-nikoy-ot-pp-ne-be-zabelyazan-na-rituala-v-stolichniya-hram-snimki/230820 Kliuki.net
Миро и Лена кръстиха щерка си Теа в близост до дома на Кирил Петков (Никой от „ПП” не бе забелязан на ритуала в столичния храм – Снимки)

Ден преди да отбележим националния празник на независимостта Лена Бориславова и Миро Иванов празнуваха семеен празник. Двамата членове на „Продължаваме промяната” въведоха дъщеричката си Теа в христовата вяра. Ритуалът се случи в столичния храм „Свети седмочисленици”. Който случайно или не се намира в близост до дома на председателя на „ПП”Кирил Петков.

На празника липсваше шефа на Лена, а и колегите от партията. Предполага се, че някои от депутатите може да са се присъединили по-късно за банкета. Кирил обаче със сигурност не се е появявал, тъй като се върна преди часове от визита във Вашингтон. Без да е ясно по какви задачи е бил в САЩ.

За ритуала в храма се събраха само най-близките роднини на Бориславова и Иванов. Младата майка се появи в скромна рокля и мокасини от велур. Въпреки, че кръщенето се смята за един от най-светлите празници и предполага лукс  тоалети, Лена бе пренебрегнала грима и даже не си бе направила прическа.

 Но Теа бе издокарана за събитието цялата в бяло, с вързана на кукуригу косичка, досущ като малка принцеса. Момиченцето навърши годинка на 19 септември и родителите й веднага я кръстиха.А сестрата на Бориславова бе забелязана плътно да присъства до Лена и племенничката си.

Източник и снимки:ПИК