юни 30, 2024

Малкият син на Деси Слава ѝ одра кожата (Певицата се забавлява с Борис в басейна – Фото)

Лятото повлече крак с плажните си перипетии

https://kliuki.net/bg-kliuki/malkiyat-sin-na-desi-slava-odra-kozhata-pevicata-se-zabavlyava-s-boris-v-baseyna-foto/225398 Kliuki.net
Малкият син на Деси Слава ѝ одра кожата (Певицата се забавлява с Борис в басейна – Фото)

В сезона на почивките Деси Слава отделя подобаващо време на малкия си син. Най-актуалният ѝ кадър в Инстаграм ги показва в прегръдка в басейна. Освен че певицата е зарязала тежкия грим и го раздава все по-естествена, на феновете ѝ направи впечатление и удивителната ѝ прилика с Борис. Според част от коментарите наследникът ѝ буквално ѝ е одрал кожата. Макар кожата му на снимката да е една идея по-тъмна, като се имат предвид топлите слънчеви лъжи, чертите на лицето му сякаш крещят чий син е. Сезонът предразполага към морски авантюри и вероятно все от някъде трябва да се започне с ваканциите.

Басейните обикновено доста се тачат от децата, а Борис все още е във възраст, когато може да се наслаждава максимално на лятото и на свободата си. Майка му пък отскоро се сдоби и с внуче и предвид порастването на семейството скоро няма да има възможност да си почине от игри и забавления. Трендът в стила ѝ напоследък е да сведе до минимум грима. Наскоро тя публикува свои кадри, на които се вижда, че предпочита все по-лежерната и непретрупана визия. Разбира се, работата ѝ предполага повече макиаж и е съвсем естествено в един момент да ѝ се прииска почивка и от него.

Източник: Инстаграм