юни 29, 2024

Това Десислава ли е? Младата баба се пусна без грим и изуми феновете (Снимки)

Фолк певицата се показа без грим и привлече вниманието на публиката

https://kliuki.net/bg-kliuki/tova-desislava-li-e-mladata-baba-se-pusna-bez-grim-i-izumi-fenovete-snimki/225243 Kliuki.net
Това Десислава ли е? Младата баба се пусна без грим и изуми феновете (Снимки)

Скоро певицата гушна първородната си внучка, която носи нейното име. Десислава стана баба на 45 години, но никой не може да каже, че наистина има внуче. Фолкаджийката експериментира с външността си се показа без никакъв грим.

Феновете ахнаха от изненада когато я видяха и са категорични, че е неузнаваема. Деси изглежда много по—млада без всичките подобрения по себе си, които макияжът предлага. Певицата е известна на последователите си, че от години има проблеми с теглото и не спира да води неравна битка с килата. От това пострада самочувствието, въпреки,  че феновете я харесват заради ангелския й глас.

Но сега виждайки новите й снимки хората са категорични, че любимата им изпълнителка изглежда по-добре  от преди. Явно появата на малката Десислава й се е отразила благотворно и тя изглежда по- слаба  видимо подмладена.

И наистина с тая естествена визия певицата привлича погледите на последователите си, които я хвалят, че изглежда толкова добре. А тя е горда с внучката си и не по-малко от бащинството на сина с Майки. Който е възпитала като грижовен и добър баща.Въпреки че е израснал в семейство на разведени родители.

Източник:Блиц