юни 17, 2024

Миро стяга къща и прави бебе

Ели чувства вина, че не го е подкрепяла в трудните моменти

https://kliuki.net/liubopitno/miro-styaga-kashta-i-pravi-bebe/223137 Kliuki.net
Миро стяга къща и прави бебе

Мирослав Костадинов, по-известен като Миро от „Каризма“, стяга къща край София, заедно със съпругата си Ели Златанов. Певецът издава, че до завършването й остават още 4 месеца, което накара някои от почитателите му да заподозрат, че двойката са в очакване на дете.

„Бебе или къща? Пожелаваме ви здраве, мир и пълна къща, за да бъде дом!“, пишат феновете му.

 

Изглежда Ели напоследък прекарва повече време в България, за да е по-близо до съпруга си. До неотдавна тя живееше в Лондон, където въртеше успешен ресторант, но сега е променила приоритетите си и е решила да е до мъжа си.

За никого не е тайна, че Миро имаше сериозни проблеми с чашката, за които Ели дори не подозирала. Нещо повече – според запознати тя дори чувствала вина, че не го е подкрепила в трудни моменти и затова е взела решение да стегне просторна къща край столицата, където да свият семейно гнездо. Дали в действителност, са и в очакване на бебе, само времето ще покаже.

 

Припомняме, че двамата сключиха брак през 2016 г. на гръцкия остров Корфу. По-късно стана ясно, че бракът им не е валиден у нас, но това не им попречи да се чувстват като истинско семейство. Този факт обаче породи редица слухове, най-вече свързани с това, че връзката им е пълен фарс, целящ да прикрие щенията на Костадинов към собствения му пол.

 

Обича децата, но все още няма свое 

Преди време изпълнителят намекна, че с Ели са готови да посрещнат още един член в семейството.

„Аз съм изключително щастлив човек по отношение на любовта. Имам човек до себе си от дълги години. И ако ме питате за бебе – да, работим по въпроса, като се видим с моята половинка. И е Божа работа кога ще стане това“, споделял е Миро.

 

Той е много набожен и във всичките си интервюта говори за Всевишния. Ревностен евангелист е още от ученическите му години. Едва 13-годишен решава, че Господ го пази и приема протестантството. Другите религии не го интересуват. Спортът също много му помогнал не само за физическото здраве, но и за вътрешния баланс.

 

Като дете не обичал часовете по физическо, но през последните години преоткрил тренировките и сега е в по-добра форма от всякога.

„Харесва ми най-вече как се чувствам, след това ме мотивира и визията, която постигнах“, отбелязва музикантът, който е превърнал фитнеса в задължителна част от ежедневието си. Резултатите също са налице.

 

Миро казва, че винаги се осланя на божията помощ в трудните моменти. Най-тежкият период в живота му е, когато се борел с алкохолната зависимост.

„Пиех стандартно като всеки българин, но после започнах да го правя и когато съм весел, и когато съм тъжен, и когато съм гневен

Случи се така, че прекарах цяла една нощ в молитва, защото ми беше много зле. Бях пил с часове и си казах, че не може повече да продължавам така – или умирам от това, защото този навик вече ме характеризираше като личност, или се измъквам. Справих се с помощта на Бог!“, споделял е певецът.

 

Той не крие, че досега с половинката му са живели разделени. Събирали се основно по празници и почивки. Това положение обаче е напът да се промени, след като къщата им бъде завършена. „Нека домът, който градите, да е изпълнен с уют, любов и светлина. Детска глъч да

нарушава спокойствието ви. Бъдете много щастливи и благословени!“, пожелават почитателите на звездата.

Източник: Уикенд