юни 29, 2024

Биридже Акалай възнамерява да заведе младия си любовник до олтара

Вече го е представила на близките си като бъдещия й съпруг

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/biridzhe-akalay-vaznameryava-da-zavede-mladiya-si-lyubovnik-do-oltara/224358 Kliuki.net
Биридже Акалай възнамерява да заведе младия си любовник до олтара

Звездата от „Черно-бяла любов“ Биридже Акалай бе забелязана на трибуните в Монако с гаджето си – 35-годишният актьор и певец Хакан Курташ и колегите им Бурчин Терзиоглу и Боран Кузум да гледат на живо последното състезание от Формула 1.

Компанията стискаше палци на Версипен, но победител излезе Шарл Льоклер.

 

Турската преса твърди, че госпожа Акалай е със сериозни намерения към младя си любовник и дори вече го е запознала с роднините си, съобщавайки им, че възнамерява да се омъжи за него.

Брюнетът от „Ирония на съдбата“, „Езел“ и „Горчиво и сладко“ изпитвал притеснения дали ще получи одобрението на близките й, но срещата им минала като по мед и масло.

 

Припомняме, че първата среща на Биридже и Хакан бе навръх 14 февруари и оттогава сднавата са заедно почти всеки ден. В случай, че наистина стигнат до венчило, това ще е третата сватба за 40-годишната госпожа Акалай.

 

Биридже е бивша водеща на телевизионни новини, а през май 2004 г. взема участие в конкурса „Мис Турция“ като се разминава с короната за малко. През 2011 г. сключва първия си брак, а втория – три години по-късно.

Източник: Уикенд