юни 17, 2024

Актьорът Ибрахим Челиккол не спира да трупа пачки

Той е с амбицията до края на това десетилетие да се превърне в един от лидерите на пазара за морски деликатеси

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/aktyorat-ibrahim-chelikkol-ne-spira-da-trupa-pachki/223224 Kliuki.net
Актьорът Ибрахим Челиккол не спира да трупа пачки

Актьорът Ибрахим Челиккол, познат на българските зрители от участието му в турските сериали „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, „Черно-бяла любов“, „Ифет“ и „Милост“, има ново хоби от известно време насам – диджейството.

 

В свободното си време Ибрахим озвучава частни партита, при това за момента го прави абсолютно безплатно. В интервю за онлайн издание снажният турчин отбелязва, че като задобрее, ще започне да си иска хонорар.

Не може да се отрече, че актьорът има завиден нюх за сделки. Неотдавна той продаде вилата си на Черно море за 50 млн. турски лири, след което веднага се сдоби с друга на същото място, но за 20 млн. лири. Новата му къща в Рива не само е също толкоз луксозна и просторна, а дори притежава и някои допълнителни екстри.

 

Запознати припомнят, че преди 2 години, Ибрахим Челиккол стана собственик на флотилия, закупувайки 4 риболовни кораба. Сделката бе финансирана от спестяванията му и банков кредит. Той е с амбицията до края на това десетилетие да се превърне в един от лидерите на пазара за морски деликатеси.

Освен това актьорът трупа пачки и със собствена марка кафе като представи официално бранда си „Вихър“ точно преди година.

Източник: Уикенд