юни 17, 2024

Актрисата Седа Чакмаксой съди Акиф от „Завинаги“ за изнасилване

Той твърди, че е невинен и дори е представил доказателства пред съда

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/aktrisata-seda-chakmaksoy-sadi-akif-ot-zavinagi-za-iznasilvane/223220 Kliuki.net
Актрисата Седа Чакмаксой съди Акиф от „Завинаги“ за изнасилване

Оказва се, че екранният Акиф от турския сериал „Завинаги“, който бе излъчен в праймтайма на bTV, е посегнал сексуално на колежка. Срещу актьора Фатих Коюноолу се води съдебно дело за секс тормоз от колежката му Седа Чакмаксой, датиращо от 2022 г.

 

Според твърденията на Седа, двамата с Коюноолу не се познавали, докато не й налетял. За пръв път се засекли в заведение, а той й предложил да й покаже сградата на частния си театър. След като Седа го придружила до храма на Мелпомена, екранният любимец й се нахвърлил като започнал да я целува и опипва против волята й.

Пред съда тя посочва, че се е отдръпнала и побягнала, а Коюноолу я подгонил, преследвал я дори когато излязла извън сградата. Тя отбелязва, че душманинът й бил под влиянието на сериозно алкохол, погълнат преди това.

„Още помня отровния му дъх, вонята, която се носеше от устата му…“, посочва Седа.

 

Фатих обаче не само се кълне, че е невинен, а дори представил доказателства пред съда, че 4 дни след въпросната им среща в театъра, двамата със Седа излезли отново на среща и помежду им нямало абсолютно никакво напрежение.

 

45-годишният турски актьор се е замогнал доста покрай участията в кино и тв продукции, но изкарал и немалко пари, благодарение на талантлив български драматург. Той е изнесъл  стотици представления из цяла Турция с хитовата пиеса на Христо Бойчев „Полковникът птица“.

 

В интервютата си актьорът винаги е подчертавал, че предпочита да е на сцена, отколкото пред камера. Съпругата му – красавицата Айча Айкут, също е заклета театралка.

Източник: Уикенд